תואר משולב בתוכנית "אמיתים בר-אילן"

מלגת פטור מלאה משכר לימוד ללימודי תעודת הוראה בכפוף לתקנון

לומדים אחרת כדי ללמד אחרת

תמונה - רשת אמית, למידה

תוכנית ״אמיתים בר-אילן" היא תוכנית חדשה וחדשנית להכשרת מורים מקצועיים המאפשרת להשלים תואר ראשון ושני ב-4 שנים, כולל תעודת הוראה. התוכנית פורצת דרך ומובילה חשיבה יצירתית ותעוזה למערכת החינוך והאקדמיה.
במציאות משתנה כמו שלנו, אנחנו חייבים לוודא שמערכת החינוך תשאר רלוונטית, גמישה ומותאמת לסביבה הדינמית והמשתנה. אם אתם רוצים להיות בטוחים בעתיד שלכם, לעשות מסע אקדמי שונה, מהפכני ומעצים, ללמוד ללמד מהטובים והחדשניים בארץ ובעולם ולבנות את דור העתיד - אנחנו מחכים לכם.

תואר משולב: תואר ראשון ושני בשילוב תעודת הוראה

הפקולטה לחינוך באוניברסיטת בר-אילן ורשת אמית יוצאים יחד במסלול לימודים וחינוך המוביל לחדשנות:

ב- 4 שנים בלבד: תואר ראשון, תואר שני ותעודת הוראה
בתחומי הדעת המבוקשים: מתמטיקה, אנגלית, תנ"ך, תלמוד ולשון.

יתרונות נוספים הטמונים בלימודי תואר משולב בתוכנית "אמיתים בר אילן"

• מלגת סיוע לשכר לימוד
  • סיור לימודי קבוצתי בחו"ל ומספר סיורים לימודיים בארץ במשך מסלול הלמידה
  • למידה בקבוצות קטנות וליווי אישי לכל סטודנט\ית ע״י איש חינוך בכיר מהשטח
  • התנסות מעשית כבר מהשנה הראשונה
  • למצטיינים - קליטה באחד מבתי הספר של רשת אמית החל מהשנה השלישית
  • יום למידה שבועי במתחם ה״גוגיה״ - מרכז החדשנות, המחקר והפיתוח של רשת אמית

מטרת התוכנית

מתן הזדמנות להיכנס למערכת החינוך כמורים מבוקשים בתחומי הדעת: מתמטיקה, אנגלית, לשון, תלמוד ותנ"ך. שילוב הכשרה אקדמית ייחודית מסוגה עם הכשרת מורים ברמה גבוהה למורים בעלי כלים וידע עדכני תיאורטי, יישומי ומחקרי בתחום החינוך.

תנאי הקבלה ללימודי תואר משולב בתוכנית "אמיתים בר-אילן"

• ציון בגרות 96 ומבחן רמה באנגלית מעל 85.
  • שקלול של בגרות ופסיכומטרי (ציון משוקלל: 51.5).
  • לבדיקת תנאי קבלה נוספים של האוניברסיטה, קראו עוד בעמוד ערוצי קבלה לתואר ראשון.

למידע נוסף ולהרשמה - השאירו פרטים

"אמיתים בר-אילן" – ההזדמנות שלכם להשלים תואר ראשון ושני וגם תעודת הוראה ב-4 שנים בלבד!

תואר משולב בתוכנית "אמיתים בר-אילן" מניח את התשתית לקריירה בהוראה וחינוך בתחומים המעניינים אתכם וקרובים לליבכם. הוא מעניק לסטודנטיות ולסטודנטים ידע, כישורים והבנה מקיפה של שיטות הוראה, תיאוריות ומחקרים, מקנה ידע פדגוגי יישומי מתקדם ומפתח את דור העתיד של מערכת החינוך בישראל.

תוכנית ההאצה "אמיתים בר-אילן" היא עדכנית ותאפשר ללומדים בה יכולת חשיבה גמישה ומתפתחת לאורך שנים. במהלך לימודי התואר המשולב נחשפים למודלים וגישות מבוססי ראיות בחינוך והוראה ורוכשים כלים המאפשרים לא רק לתת מענה לצרכי למידה מגוונים כי אם גם כלים ליצירת סביבות הוראה משתנות ודינמיות.

תואר ראשון ושני משולב הפותח דלתות למגוון הזדמנויות

תואר משולב מעניק יתרון משמעותי בעולם תחרותי והופך את בוגרי התוכנית למועמדים מבוקשים. לימודי תואר ראשון ושני בחינוך לצד תעודת הוראה מקנים עדיפות בקבלה לתפקידי מפתח במערכת החינוך. השותפות עם רשת אמית שהינה רשת חינוכית מובילה מבחינה ערכי ופדגוגית יוצרת תמהיל ייחודי של הכשרה המקשרת בין הידע האקדמי לחוכמת המעשה החינוכי.

אז אם אתם נלהבים מהוראה וחינוך, אם אתם רוצים לחולל שינוי בחייהם של צעירים, לעורר השראה בתלמידים ולעזור להם למצות את מלוא הפוטנציאל הגלום בהם ויחד עם זאת גם להתפתח מקצועית ואישית, הירשמו לתואר משולב בתוכנית "אמיתים בר-אילן" וצאו עם תואר ראשון, שני ותעודת הוראה בתוך 4 שנים בלבד.

תאריך עדכון אחרון : 19/10/2023