ברכות לפרופ' מיכל ציון על בחירתה כחברה בוועדה האקדמית של הארגון העולמי למחקר בהוראת הביולוגיה לשנת 2024/5

פרופ' מיכל ציון
תאריך
מרצה
פרופ' מיכל ציון
תקציר

גאים ושמחים לבשר שפרופ’ מיכל ציון' חברת סגל הפקולטה לחינוך, נבחרה כחברה בוועדה האקדמית של הארגון העולמי למחקר בהוראת הביולוגיה ERIDOB European Researchers in Didactics of Biology), לשנת 2024/5.

פרופ’ מיכל ציון הגישה מועמדות, מתוך מחשבה, שחשוב שישראל תהיה על המפה, למרות המצב והאנטישמיות הגואה באקדמיה. להפתעתה, היא נבחרה לצד תגובות חמות רבות מהמשתתפים בכנס, על כך שנבחרה בזכות איכותם הגבוהה של מחקריה והתרומה המשמעותית שלה לתחום. מבחינתה, זהו ניצחון אישי ומקצועי, ואנחנו בטוחים שהיא תמשיך להוביל ולהשפיע בתחום הוראת הביולוגיה בפקולטה לחינוך, בארץ ובעולם. הבחירות התקיימו בכנס של הארגון שהתקיים החודש (יולי 2024) באוניברסיטת ליאון בצרפת.

פרופ' מיכל ציון מובילה את הוראת הביולוגיה בישראל ומרצה בכירה בלימודי תואר שני בתוכנית לחינוך מדעי טכנולוגי (הוראת המדעים) בפקולטה לחינוך באוניברסיטת בר-אילן.

לידיעה על הזכייה בפייסבוק הפקולטה

פרופ' מיכל ציון בכנס ERIDOB  בליון, צרפת