בוגרים שלנו מספרים

סגל אקדמי ובוגרים שלנו מספרים

קישור לסרטוני מרצים, סטודנטים ובוגרים - מדברים חינוך

בוגרי התוכנית לאורך השנים השתלבו הן בעולם האקדמי, והן במערכת החינוך תוך שהם מובילים את עתיד החינוך בישראל. הכירו את הבוגרים שלנו:

יעל

שמי יעל

סטודנטית שנה ב' בלימודי תואר שני בניהול ומנהיגות מערכות חינוך פורמאלי במסלול תזה.

אני אמא ל-2, מורה למתמטיקה בחטיבת הביניים והתיכון מזה שמונה שנים ומורה מובילה במתמטיקה בחטיבה בה אני מלמדת. בשנה שעברה בשלו התנאים והרגשתי מוכנה להתחיל את לימודי התואר השני. היה ברור לי שאני רוצה מסלול מחקרי שיוכל להזניק אותי קדימה ולפתוח לי אופציות חדשות במערכת החינוך.

כשהגעתי לאוניברסיטת בר אילן ביום פתוח, היה ברור לי שאני רוצה ללמוד כאן- הפקולטה לחינוך בב"א הוא הגדול ביותר בארץ, תוכנית הלימודים הייתה נראית לי מסקרנת ומגוונת, נגעה בתחומים שמאוד עניינו אותי, סגל המרצים הם חוקרים בעלי שם עולמי ומאוד אכפתים כלפי הסטודנטים. מצאתי מסגרת שיכולה לטפח אותי, לחשוף אותי לנקודות ראות חדשות על מערכת החינוך בארץ ומעבר, לפתח אצלי עין בוחנת ומקצועית יותר ולפתוח לי דלתות חדשות.

מגמת מנהל חינוך פותחת את המחשבה והלב להבין איך פועלת המדיניות וכיצד ניתן לגייס אותה לטובת חינוך וצמצום פערים חברתיים כלכלים ולימודים.

יערה

שמי יערה שילה

פעילה חברתית, מחנכת, דוקטורנטית בפקולטה לחינוך באוניברסיטת בר-אילן, ומומחית בגיל הרך במכללת אפרתה. יוזמת תוכנית אקדמית למנהלות מעון, במסלול גיל הרך במכללה. מייסדת קואליציה חברתית לחינוך מלידה, העוסקת בקידום ולקיחת אחריות ממשלתית על גילאי לידה עד שלוש.

מיכל

שמי  מיכל אונגר-מדר

סיימתי תואר שני במגמה למנהל חינוכי במחלקה למינהל בפקולטה לחינוך באוניברסיטת בר אילן. נוסף על התואר סיימתי גם עבודת מחקר (תזה).

הלימודים במגמה ובמחלקה איפשרו לי לקבל כלים ניהוליים משמעותיים, ידע נרחב הקשור למינהל, לחינוך ולמה שביניהם. ההתנסות המעשית וצוות המרצים היוו עבורי אוזן קשבת ללבטים ולסיוע בכל הקשור לקידום הלמידה עבורי

חווית הלמידה במחלקה לניהול הייתה מעשירה ומגוונת, יחס המרצים הינו אישי, ויוצא דופן מתוך מטרה לקדם את הסטודנטים בפן המקצועי ופן האישי.

כיום אני משמשת כסגנית בית ספר והידע הרב שרכשתי מקדם אותי באופן יומיומי

תודה רבה לכם!