שלחו לחבר

ראש המסלול להכשרת מורים בערבית

ראש החוג להכשרת מורים בערבית-ד"ר מירב נדלר-עקירב

מרצה במחלקה לערבית באוניברסיטת בר-אילן. ד"ר נדלר-עקירב סיימה את לימודי הדוקטורט באוניברסיטת בר-אילן בשנת 2009 ,

כיום מלמדת ערבית- יהודית וקורסי שפה במחלקה לערבית וכן קורסי מתודיקה ועבודה מעשית במסלול תעודת הוראה בערבית בבית הספר לחינוך.

במסגרת עבודתה המחקרית ד"ר נדלר-עקירב עוסקת בפרשנות המקרא בימי הביניים שנכתבה בערבית-יהודית, פרסמה מספר מאמרים בנושא והרצתה בכנסים בינל"א.

ד"ר נדלר-עקירב עבדה בעברה כמדריכה מחוזית לערבית מטעם הפיקוח על לימודי הערבית במשה"ח והיא בעלת נסיון של מעל 20 שנה בהוראה.

לד"ר נדלר-עקירב הסמכה בלימודי הוראה מתקנת ובהוראת תלמידים עם לקויות למידה.

בלימודי תעודת הוראה בערבית תילמדנה שיטות לפענוח טקסטים, להוראת האותיות וללימוד פועל ותחביר, בגישות ההטרוגנית והדיפרנציאלית, וזאת במטרה לתת מענה לכלל התלמידים.

במהלך הלימודים יתקיימו ביקורים בבתי ספר, שבהם הסטודנטים יצפו בשיעורים ויתנסו בהעברתם.

תאריך עדכון אחרון : 12/10/2021