דבר ראש בית הספר להכשרת מורים

תמונה של מלגת פטור משכר לימוד ללימודי תעודת הוראה תשפ"ד

ד"ר שירה אילוז |  ראש בית הספר להכשרת מורים

ד"ר שירה אילוז

ברוכים הבאים לבית הספר להכשרת מורים בפקולטה לחינוך באוניברסיטת בר-אילן.

אם אתם חדורי תחושת שליחות, בעלי רמה אקדמית גבוהה ומעוניינים להתקדם בשדה החינוכי- מקומכם איתנו.

סטודנטים הלומדים לתואר ראשון ושני במגוון תחומי דעת מוזמנים לתהליך הכשרה ייחודי הכולל שילוב של לימודים תיאורטיים בתחומי החינוך והפדגוגיה לצד התנסות קלינית במגוון בתי ספר מובילים, למידה מבוססת סימולציות ומרצים מהשורה הראשונה זאת תוך מתן מענה אישי וליווי אישי בנושאים אקדמיים ואדמיניסטרטיביים לכל סטודנטית וסטודנט.

כחוקרת בתחום הכשרת המורים ופיתוחם המקצועי המנהלת את הל"ב- המרכז לסימולציה בחינוך, אני מאמינה שמורים זקוקים לשילוב של ידע מקצועי ופדגוגי ברמה גבוהה לצד יכולות חברתיות-ורגשיות גבוהות שיסייעו להם להתמודד עם המורכבות הקיימת במערכת החינוך ביחסיהם עם תלמידים, עמיתים ומורים. תפיסה הוליסיטית של שילוב ידע, מיומנויות, ערכים ויכולות אישיות ובין אישיות היא המפתח להכשרת המורים הייחודית שאוניברסיטת בר-אילן מציעה.