המסלול לתעודת הוראה בלשון והבעה

מלגת פטור מלאה משכר לימוד ללימודי תעודת הוראה בכפוף לתקנון

איך מלמדים לשון בדרך הגילוי? ההנחה היא שלתלמידים יש ידע טבעי בשפה. על בסיס הנחה זו - כל שעלינו, לעשות - לשלוף את הידע הזה ולהמשיג אותו. במהלך הלימודים הסטודנטים לא רק משפרים את כתיבתם, אלא גם לומדים איך ללמד כתיבה. המסלול לתעודת הוראה בלשון והבעה הוא היחיד בארץ שמציע הכשרה יסודית כזאת להוראת הבעה, מתוך גישה הרואה בו מקצוע קריטי לכל המקצועות ולאורך כל החיים - להצלחה בלימודים ולמימוש אישי-חברתי-אזרחי. כדי ללמד לשון צריך לדעת. זה אתגר. זו שליחות. זה מקצוע. המסלול יפתח בהתאם למספר נרשמים כנדרש.

להרשמה  להשארת פרטים

מה לומדים

הלומדים במסלול מכירים ומתנסים באופן מעמיק עם שיטות הוראה חדשות ויצירתיות המתאימות להוראה במאה ה-21. התוכנית לימודים כוללת שיעורים עיוניים, סדנאות הכשרה מעשית ושיטות הוראה בשיטות פדגוגיות מתקדמות, שימוש באמצעים טכנולוגיים וסביבות למידה מתוקשבות וגם למידה סביב פרויקטים. במסגרת עבודה מעשית יתקיימו מפגשים עם מיטב המורים במקצוע. המורים המלווים את הסטודנטים של התוכנית הם מדריכים בשטח ומורים השותפים לפיתוח. הלימודים במסגרת אקדמית וברמה הגבוהה של אוניברסיטת בר-אילן מציבים את הבוגרים שלנו בחזית ההוראה והחינוך.

תהליך הרשמה

• תהליך הרישום כולל ראיון והצגת מסמכים על פי הנדרש.
  • בוגרי אוניברסיטת בר-אילן ובוגרי מוסדות לימוד אחרים יכולים להירשם באתר האוניברסיטה.
  • סטודנטים באוניברסיטת בר-אילן לתואר ראשון יכולים להירשם החל מהשנה השנייה ללימודי התואר.
  • סטודנטים הלומדים באוניברסיטת בר אילן תואר שני ושלישי ניתן להירשם בכל שלב במהלך הלימודים, דרך מערכת האינ-בר, מידע אישי לסטודנט.

הזדמנויות תעסוקה

הוראת לשון והבעה בכל כיתות העל יסודי ז' עד י'ב ובכל רמות הלימוד.

להורדת קובץ תוכנית הלימודים

קבלת קהל ויצירת קשר:

• בטלפון: 03-5318842, בשעות המענה הטלפוני
  • בלוגו של וואטסאפWhatsApp
  • ”דלת פתוחה“ בימים א‘, ג‘, ה‘ בשעות 12:00-10:00 בזום ובאופן פרונטלי.
  • בדוא"ל: גב' חגית סירי  hagit.siri@biu.ac.il | גב' דורית דואק dorit.duek@biu.ac.il

*שעות המענה בלוגו של וואטסאפ Whatsapp: ימים א' - ה' בין 8:00-14:00

להרשמה  להשארת פרטים