המסלול לתעודת הוראה במתמטיקה

מלגת פטור מלאה משכר לימוד ללימודי תעודת הוראה בכפוף לתקנון

ד"ר איריס שרייבר
ד"ר איריס שרייבר | ראשת המסלול

ד"ר איריס שרייבר, ראשת המסלול לתעודת הוראה במתמטיקה, בעלת תואר ראשון: Sc.B בטכניון, תארים שני ושלישי: אוניברסיטת תל אביב, שמשה מנהלת, סגנית מנהל-רכזת פדגוגית, רכזת מתמטיקה, מחנכת במערכת החינוך, בבית ספר שש שנתי ז'-י"ב.

ד"ר איריס שרייבר היא רכזת מתמטיקה עירונית ברשות המקומית מפקחת על הוראת המתמטיקה ומדריכה מחוזית של מחוז מרכז במשרד החינוך תחומי מחקר עיקריים: תפיסות ותפיסות שגויות של תלמידים, ידע של מורים, שילוב תקשוב בהוראה.

על המסלול

המסלול לתעודת הוראה במתמטיקה בעל  תכנית לימודים  עשירה ומגוונת הנלמדת ביחס אישי לכל סטודנט. התוכנית כוללת פיתוח חשיבה מתמטית ויצירתיות על ידי שימוש במשחקים, סימולציות, חקר מקרים, ניתוח שיעורים מצולמים וכלי תקשוב שונים, לצד היכרות עומק עם תכניות הלימודים ונושאים שונים נבחרים.

להרשמה  להשארת פרטים

מה לומדים?

תוכנית הלימודים במסלול כוללת פיתוח חשיבה מתמטית ויצירתיות על ידי שימוש במשחקים, סימולציות, חקר מקרים, ניתוח שיעורים מצולמים וכלי תקשוב שונים. זאת לצד היכרות עומק עם תוכניות הלימודים ונושאים שונים נבחרים. הסטודנטים מקבלים הכשרה מקיפה להוראת מתמטיקה לגילאי ז'-י"ב לכל הרמות, בשילוב תיאוריה ופרקטיקה וכלים להתמודדות עם אתגרי המקצוע:

• היכרות עם דרכי הוראה חדשניות ומגוונות
  • למידת דרכים ליצירת עניין והגברת מוטיבציה בקרב הלומדים.
  • היכרות עם היבטים פסיכולוגיים ורגשיים בהוראת המתמטיקה
  • התייחסות לדרכי חשיבה של לומדים ואפשרויות למתן מענה לתפיסות שגויות ולהטרוגניות בכיתה.

חדש: מסלול תעודת הוראה מקוצר לעובדי המרכז הרפואי שיבא.
לפרטים המלאים

הזדמנויות תעסוקה

הוראת מתמטיקה בכל כיתות העל יסודי ז' עד י'ב ובכל רמות הלימוד.

תהליך הרשמה

• תהליך הרישום כולל ראיון והצגת מסמכים על פי הנדרש.
  • בוגרי אוניברסיטת בר-אילן ובוגרי מוסדות לימוד אחרים יכולים להירשם באתר האוניברסיטה.
  • סטודנטים באוניברסיטת בר-אילן לתואר ראשון יכולים להירשם החל מהשנה השנייה ללימודי התואר.
  • סטודנטים הלומדים באוניברסיטת בר אילן תואר שני ושלישי ניתן להירשם בכל שלב במהלך הלימודים, דרך מערכת האינ-בר, מידע אישי לסטודנט.

להורדת קובץ תוכנית הלימודים

קבלת קהל ויצירת קשר:

• בטלפון: 03-5318842, בשעות המענה הטלפוני
  • בלוגו של וואטסאפWhatsApp
  • ”דלת פתוחה“ בימים א‘, ג‘, ה‘ בשעות 12:00-10:00 בזום ובאופן פרונטלי.
  • בדוא"ל: גב' חגית סירי  hagit.siri@biu.ac.il | גב' דורית דואק dorit.duek@biu.ac.il

*שעות המענה בלוגו של וואטסאפ Whatsapp: ימים א' - ה' בין 8:00-14:00

להרשמה  להשארת פרטים