המסלול לתעודת הוראה בכימיה

מלגת פטור מלאה משכר לימוד ללימודי תעודת הוראה בכפוף לתקנון

אינה שוורץ-סרברו
ד"ר אינה שוורץ-סרברו | ראשת המסלול

ד"ר אינה שוורץ-סרברו - ראשת המסלול לתעודת הוראה בכימיה. מרצה וחוקרת בתחום הוראת הכימיה, נוירופדגוגיה, נוירופדגוגיה יישומית של הוראת המדעים. בעלת ניסיון רב ממכון וייצמן בהוראה ובמחקר בהוראת כימיה ופיתוח מקצועי של מורים לכימיה.

על המסלול

מקצוע הכימיה פותח דלתות לתחומים רבים הנושקים למקצוע, כמו הנדסת חומרים, ביוטכנולוגיה, רפואה, רוקחות וחקר המוח, ונוגע כמעט בכל תחום בחיינו. המסלול לתעודת הוראה בכימיה מציב כמטרה להכשיר את המורים הטובים ביותר להוראת כימיה בחטיבה העליונה בבתי ספר תיכוניים בארץ. לשם כך מושם דגש מצד אחד על רמה אקדמית גבוהה בתחומי התוכן; ומהצד השני על שיטות הוראה מגוונות, מעניינות, יצירתיות וחדשניות, בשילוב טכנולוגיה, מעבדות חקר, הפעלת מיומנויות חקר ואסטרטגיות חשיבה כדי שכמורים, יצליחו הסטודנטים למשוך תלמידים רבים ככל האפשר למקצוע מרתק זה.

להרשמה  להשארת פרטים

מה לומדים

הלימודים במסלול לתעודת הוראה בכימיה מתמקדים בפדגוגיה להוראת הכימיה בדרך החקר.
הלימודים מתקיימים ברובם בסדנאות אשר נעזרות בסימולציות ובמעבדות חקר משוכללות. הלימודים מתקיימים ברמה האקדמית הגבוהה ביותר, ובמסגרתם ניתן יחס אישי באווירה תומכת ומשפחתית.

חדש: מסלול תעודת הוראה מקוצר לעובדי המרכז הרפואי שיבא.
לפרטים המלאים

תהליך הרשמה

• תהליך הרישום כולל ראיון והצגת מסמכים על פי הנדרש.
  • בוגרי אוניברסיטת בר-אילן ובוגרי מוסדות לימוד אחרים יכולים להירשם באתר האוניברסיטה.
  • סטודנטים באוניברסיטת בר-אילן לתואר ראשון יכולים להירשם החל מהשנה השנייה ללימודי התואר.
  • סטודנטים הלומדים באוניברסיטת בר אילן תואר שני ושלישי ניתן להירשם בכל שלב במהלך הלימודים, דרך מערכת האינ-בר, מידע אישי לסטודנט.

הזדמנויות תעסוקה

הוראת כימיה בכל כיתות העל יסודי ז' עד י'ב ובכל רמות הלימוד.

להורדת קובץ תוכנית הלימודים

קבלת קהל ויצירת קשר:

• בטלפון: 03-5318842, בשעות המענה הטלפוני
  • בלוגו של וואטסאפWhatsApp
  • ”דלת פתוחה“ בימים א‘, ג‘, ה‘ בשעות 12:00-10:00 בזום ובאופן פרונטלי.
  • בדוא"ל: גב' חגית סירי  hagit.siri@biu.ac.il | גב' דורית דואק dorit.duek@biu.ac.il

*שעות המענה בלוגו של וואטסאפ Whatsapp: ימים א' - ה' בין 8:00-14:00

להרשמה  להשארת פרטים