המסלול לתעודת הוראה באנגלית

מלגת פטור מלאה משכר לימוד ללימודי תעודת הוראה בכפוף לתקנון

חגית אבן-ריפינסקי
ד"ר חגית אבן-ריפינסקי | ראשת המסלול

ד"ר חגית אבן-ריפינסקי - ראשת המסלול לתעודת הוראה באנגלית באוניברסיטת בר-אילן ובוגרת לימודי הדוקטורט במחלקה לבלשנות אנגלית באוניברסיטת בר-אילן. חגית, מורה ומחנכת מעל שלושה עשורים בתיכון אליאנס בתל-אביב, מגיעה ישר מהשטח עם הרבה התלהבות, רעיונות פרקטיים ויצירתיים והענקת כלים מקצועיים וערכיים כאחד, וזאת במטרה להכשיר מורים לאנגלית מהשורה הראשונה. במסגרת עבודת הדוקטורט התנדבה חגית בבית יתומים ברואנדה, שם הכשירה מורים לאנגלית. לחגית ניסיון רב בהוראת אנגלית הן בארץ והן בחו"ל וכן בכתיבת חומרי לימוד ותוכנות להוראת אנגלית.

על המסלול

המסלול לתעודת הוראה לאנגלית מכשיר מורים לאחד המקצועות החשובים והנדרשים ביותר במערכת החינוך. המסלול לתעודת הוראה באנגלית מכשיר את לומדיו להוראת אנגלית בחטיבות ביניים ובתיכונים ומקנה ידע רחב ומעמיק בתחום הוראת השפה האנגלית כשפה שניה, על מנת להכשיר מורים לאנגלית באיכות מעולה.

להרשמה  להשארת פרטים

מה לומדים

המסלול לתעודת הוראה באנגלית מקנה מתודות וכלים רבים להוראת השפה האנגלית וכולל גם התנסות מצולמת בהוראה באולפנים חדישים במעבדות למדיה דיגיטלית, בפקולטה לחינוך, אוניברסיטת בר אילן. כמו כן, גם התנסות מודרכת בבתי הספר, כאשר ההכשרה נעשית בידי מרצים ומורים המלמדים בשטח.

בנוסף להקניית הידע הנדרש בתחום המקצועי, תוכנית הלימודים כוללת קורסים במגוון נושאים פדגוגיים כגון: 'יסודות בפסיכולוגיה', 'חינוך לרב תרבותיות' ו'הוראה לתלמידים בעלי צרכים מיוחדים'.
הלימודים מתקיימים במסגרת אקדמית וברמה הגבוהה של אוניברסיטת בר-אילן אשר מציבים את הבוגרים שלנו בחזית ההוראה והחינוך.

תהליך הרשמה

• תהליך הרישום כולל ראיון והצגת מסמכים על פי הנדרש.
  • בוגרי אוניברסיטת בר-אילן ובוגרי מוסדות לימוד אחרים יכולים להירשם באתר האוניברסיטה.
  • סטודנטים באוניברסיטת בר-אילן לתואר ראשון יכולים להירשם החל מהשנה השנייה ללימודי התואר.
  • סטודנטים הלומדים באוניברסיטת בר אילן תואר שני ושלישי ניתן להירשם בכל שלב במהלך הלימודים, דרך מערכת האינ-בר, מידע אישי לסטודנט.

הזדמנויות תעסוקה

הוראת אנגלית בכל כיתות העל יסודי ז' עד י'ב ובכל רמות הלימוד.

Becoming an English teacher

Becoming an English Teacher

להורדת קובץ תוכנית הלימודים

קבלת קהל ויצירת קשר:

• בטלפון: 03-5318842, בשעות המענה הטלפוני
  • בלוגו של וואטסאפWhatsApp
  • ”דלת פתוחה“ בימים א‘, ג‘, ה‘ בשעות 12:00-10:00 בזום ובאופן פרונטלי.
  • בדוא"ל: גב' חגית סירי  hagit.siri@biu.ac.il | גב' דורית דואק dorit.duek@biu.ac.il

*שעות המענה בלוגו של וואטסאפ Whatsapp: ימים א' - ה' בין 8:00-14:00

להרשמה  להשארת פרטים