שלחו לחבר

דר' חגית אבן-ריפינסקי - ראש המסלול לתעודת הוראה באנגלית

ראש המסלול להכשרת מורים לאנגלית באוניברסיטת בר-אילן ובוגרת לימודי הדוקטורט במחלקה לבלשנות אנגלית באוניברסיטת בר-אילן.

במסגרת עבודת הדוקטורט התנדבה חגית בבית יתומים ברואנדה, שם הכשירה מורים לאנגלית.

לחגית ניסיון רב בהוראת אנגלית הן בארץ והן בחו"ל וכן בכתיבת חומרי לימוד ותוכנות להוראת אנגלית.

חגית, מורה ומחנכת מזה 26 שנים בתיכון אליאנס בתל-אביב, מגיעה ישר מהשטח עם הרבה התלהבות, רעיונות פרקטיים ויצירתיים והענקת כלים מקצועיים וערכיים כאחד, וזאת במטרה להכשיר מורים לאנגלית מהשורה הראשונה.

המסלול להכשרת מורים לאנגלית מכשיר מורים לאחד המקצועות החשובים והנדרשים ביותר במערכת החינוך! המסלול להוראת אנגלית מכשיר את לומדיו להוראת אנגלית בחטיבות ביניים ובתיכונים. מסלול אקדמי זה מיועד לבעלי תואר ראשון, שני או שלישי באנגלית.

התכנית להכשרת מורים לאנגלית מקנה ידע רחב ומעמיק בתחום הוראת השפה האנגלית כשפה שניה, על מנת להכשיר מורים לאנגלית באיכות מעולה. התכנית מקנה מתודות וכלים רבים להוראת השפה האנגלית וכוללת התנסות בהוראה באולפנים חדישים באוניברסיטת בר אילן והתנסות מודרכת בבתי הספר.

ההכשרה נעשית בידי מרצים ומורים המלמדים בשטח. בנוסף להקניית הידע הנדרש בתחום המקצועי, התוכנית כוללת קורסים במגוון נושאים פדגוגיים כגון: 'יסודות בפסיכולוגיה', 'חינוך לרב תרבותיות', 'הוראה לתלמידים בעלי צרכים מיוחדים' ועוד.

הלימודים במסלול להכשרת מורים לאנגלית מתקיימים בימי א' לאורך שנתיים וכוללים 24 שעות שחלקן נלמדות בצורה מקוונת. המסלול מציע תוכנית ייחודית לבעלי תואר שלישי הכוללת 16 שעות. לאור היות מקצוע האנגלית מקצוע מועדף, ניתן לקבל מלגות ממפעל הפיס. הלימודים במסגרת אקדמית ברמה הגבוהה באוניברסיטת בר-אילן מציבים את הבוגרים של המסלול במקום גבוה בכל ראיון עבודה למשרת הוראה. ממתינים לכם באקדמיה, כאן בבר אילן!

תאריך עדכון אחרון : 31/05/2021