המסלול לתעודת הוראה במידע ונתונים

מלגת פטור מלאה משכר לימוד ללימודי תעודת הוראה בכפוף לתקנון

המסלול מכשיר מורים ללמד את המקצוע המוביל בשנים הקרובות במערכת החינוך– מידע ונתונים.  מסלול ההכשרה כולל הכנה להוראה בחטיבה עליונה ובחטיבת הביניים. המסלול מתמקד בהכשרה להוראה של תכנית  לימודים המתבססת על ידע ופדגוגיה בתחום "אנליסט מידע" הנדרש כיום יותר מתמיד בכל תחומי המשק ומהווה את אחד ממקצועות העתיד. הלמידה נעשית בדרכי הוראה חדשניות, ללא ספרי לימוד.

המסלול יפתח  בהתאם למספר נרשמים כנדרש.

להרשמה  להשארת פרטים

מה לומדים?

הלימודים מתקיימים ברובם במעבדות מחשבים.  הרמה האקדמית גבוהה ביותר, ניתן יחס אישי, והאווירה תומכת ומשפחתית, תוכנית לימודים אישית תיבנה לכל סטודנט בהתאם ללימודיו בתואר

מדעי המידע. המורים המלווים את הסטודנטים של המסלול הם מדריכים בשטח ומורים השותפים לפיתוח תכנית הלימודים במערכת החינוך.

מומלץ לשלב לימודי תעודת הוראה  עם תואר שני במדעי המידע.

חדש: מסלול תעודת הוראה מקוצר לעובדי המרכז הרפואי שיבא.
לפרטים המלאים

תהליך הרשמה

• תהליך הרישום כולל ראיון והצגת מסמכים על פי הנדרש.
  • בוגרי אוניברסיטת בר-אילן ובוגרי מוסדות לימוד אחרים יכולים להירשם באתר האוניברסיטה.
  • סטודנטים באוניברסיטת בר-אילן לתואר ראשון יכולים להירשם החל מהשנה השנייה ללימודי התואר.
  • סטודנטים הלומדים באוניברסיטת בר אילן תואר שני ושלישי ניתן להירשם בכל שלב במהלך הלימודים, דרך מערכת האינבר.

הזדמנויות תעסוקה:

מורה למידע ונתונים, "אנליסט מידע" פיתוח תוכניות לימודים.

להורדת קובץ תוכנית הלימודים

קבלת קהל ויצירת קשר:

• בטלפון: 03-5318842, בשעות המענה הטלפוני
  • בלוגו של וואטסאפWhatsApp
  • ”דלת פתוחה“ בימים א‘, ג‘, ה‘ בשעות 12:00-10:00 בזום ובאופן פרונטלי.
  • בדוא"ל: גב' חגית סירי  hagit.siri@biu.ac.il | גב' דורית דואק dorit.duek@biu.ac.il

*שעות המענה בלוגו של וואטסאפ Whatsapp: ימים א' - ה' בין 8:00-14:00

לקבלת פרטים נוספים והרשמה למסלול תעודת הוראה במידע ונתונים – לחצו כאן

לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר עם:

פרופ' ג'ני ברונשטיין, ראש המחלקה למדעי המידע jenny.bronstein@biu.ac.il

להרשמה  להשארת פרטים