לראשונה בישראל: התמחות בתחום ה-Wellness בתכנית לתואר שני

English שלחו לחבר

לראשונה בישראל: התמחות בתחום ה-Wellness בתכנית לתואר שני

ד"ר אורנית ספקטור-לוי, ראש תכנית 'הוראת המדעים', בית הספר לחינוך, אוניברסיטת בר-אילן: "כבר הוכיחו שגוף ונפש קשורים זה בזו. אנו שמחים להצטרף לאוניברסיטאות הרבות בעולם שהכניסו את התחום לאקדמיה ומאמינים כי יהיה ערך רב למגמה החדשה בקרב מחנכים, מורים ומטפלים. פתיחת המגמה החדשה, מהווה מהלך מאתגר, חדשני ובעל פוטנציאל למחקרים רבים המשלבים תחומים כמו חינוך למדע, חינוך לבריאות, טכנולוגיה, ספורט, ועוד.  הלימודים והמחקר במגמה זו מזמנים שיתופי פעולה עם חוקרים ממחלקות מגוונות באוניברסיטה".

המגמה החדשה בתכנית להוראת המדעים, בבית הספר לחינוך באונ' בר-אילן –מיועדת למורים, ו/או בעלי תואר ראשון מתחומי המדעים, סביבה, מדעי המוח, ספורט ועוד, כמו גם לבעלי מומחיות אחרים בתחומים הקשורים לשלומות כמו פיזיותרפיסטים, תזונאים ועוד.